perjantaina, kesäkuuta 08, 2007

Heij eilen oli huvittelu päivä!

(Voisin jo alkuun sanoa oman aikaansaamattomuuteni olleenkin mystistä.Kuinka minun täytyisi päästä joskus perille dösään asti edes ja vastaavaa.Koko ajan venyy ja venyy monistakin syistä,mutta toisinaan käy näin.Mutta ystävät ystävät näemme nääskin!

Hyppään dösäiseen huomenissa)

Siten kävikin näin:




Eilen oli huvittelupäivä.
Auringo paistoi kovinkin mukavasti!
Riikka ystäväni kanssa vietimme koko pävän kävellen myöskin aikas paljon.Illalla jäi documentti katsomatta , kun väsähdin päivän kävelyretkistä ja puuhailuista.

Kävimme mystisessä kiinalais safkauspaikassa ,jossa oli monellakin tapaa mystinen tunnelma.Tuntui olevan sellainen epäluulo , että miksi safkaamme valkosipulikastike kasvisriisi annoksen puoliksi ja vastaavaa.Nääskin helteellä varsinkaan ei tee mieli juurikaan safkailla ja varsinkaan paljoa.No mutta monenlaisia pieniä mystisyyksiä ilmassa ,muttei se haittaa.Eniten ehkä huolestuin parista asiasta , jossa näkyi aasialainen culture ja naisen asema,mutten enempää tästä mainitse.Jotenkin mietiskelin joissakin asioissa, että toki olemme suomessa ,mutta ihmiset omaavat juurensa ja culturen , että toisinaan kovinkin omanlaisesti.Ajattelen tässä tasa-arvollisia kysymyksiä.
Mutta safkaus hetki oli siltikin mukava ja ei tullut sellaistakaan oloa , että paistuisi elävältä.Oikein viihtyisän viileää ja rauhallista.Nimenomaan Riikan ensimmäinen kerta maistella kyseistä annosta,tykkäsi.Oij se on van hyvääkin hyvempää!

Eksyimme myös kääntymään muissakin paikoissa suurissa ja pienissä päämäärissämme.
Kävimme kaupassa , jossa oli äärimmäisen kiva paitainen , jonka oisin tahtonut ostaa ehkäpäs.Muttei mukanani ollut edukseni budjettiakaan juurikaan , enkä jaksanut alkaa säätää sellaista.Myöskin kaikki mukana olleety budjettini olisivat uponneet siihen paitaan ja luonnollisesti se jäi kauppaan.Oli vain niin auringoisen punasävytteinen, etten olisi pistänyt pahaksi vaikka sillä kertaa sen olisinkin ostanut.No mutta on hyvä jättää ostamattakin ja punnita asioita.Itse en harrasta sellaista , että on pakko ostaa ja kuluttaa tarvisemattaan,mutta uskon jokaisella olevan piirteensä ja varmasti itsellänikin tässkin suhteessa mutten nää nyt sellaista tai en myönnä.Mutta ajattellen jälkeenpäin kannatti jättää kaupanhyllyyn se paita:

En tiedä miksi tässä nyt laitan kuvia materiasta , mutta lähinnä sellaisesta järkevästä asioista ,jotka eivät ole turhuutta.Kukin voi tulkita omalla tavallaan , mutta laitoinpas kuvaisia kivoista järkivistä löydöistä varsinkin verrattaen siihen , että olisinko heittänyt budjettini yhteen vaatekappaleeseen. Totta kaij kiersimme kirpputorin maailmaa:



tuollainen kivanlainen hamoinen vuosikymmeniltä menneiltä! Myöskin ruudullinen(: kivoja kesäisi hamoisia.





siten myöskin tälläinen kivainen paitainen!


siten joitakin osia astiastioista , joit alöysi mökiltä! Lettukestejä pidän sitenkin auringoisia astioita käyttäen:




Kävimme huvittelemassa ja jäätelöä vetämässä naamaan.Ne yhdet lakritsat on kivoja joissa on 18 eri yrttiä ja joissa ei ole mitään kemiallisia aineita.Ne on mahtavia!

Kävimme myöskin huvittumassa tivolin parissa kieputtimessa , joka lähinnä huvitti monestakin syystä.Mutta niissä on oma huvituksensa ja lapsenmielisinä ihmisinä kovinkin mukavaa.Laskimme sen pienen maailmanpyörän ajan ja suhteutimme hintaan.Laitelippu maksoi 3e ja se kieputin kesti noin 6min ja yksi kierros oli noin minuutin.Siispä vertasimme sitä paikallisliikenteen hintaan joka 2,70e.Olipas mukavempaa.Aktiviteetit kin korkealla olivat!
Huvituimme myöskin monenlaisista tivoli ilmiöistä,kuten siitä mitenkä tietyltä ikäryhmältä imetään huoletta budjetteja.Minusta se o oikeastikin aikas järkevää,ihmiset saa enemmän palkkaa tai vastaavaa.Tai miksi niihin laitetaan nuoria ihmisiä ja miksi heitä vainoaa usein naispuoliset ihmiset? Mutta se on tivolin lieve ilmiö ja kun katsoimme niitä maalauksia , joita kalustossa oli sai selkeästi kuvan.Naiset on maalattu kovinkin naisellisiksi ja vähän niinkin , että naiset tulevat hakemaan jotakin huvittavuuksia.Muutenkin kovinkin lupaavia ne laitteiden maalaukset isoista hurjista vekottimista , kun on possujunia joita nopeammin voi itse kävellä.Tässä herääkin kysymys miksi siten maksaa sellaisesta niin paljon?
Siksi saikin huvittua ja juhlinpas Riikan laitoksesta valmistumista ja ehkä hänen tietämättäänkin.Mutta istuimme heinikossa ja joimme vettä ja jääteetä.

Silti niistäkin huvialue hetkistä jäi pari kuvaa.


kuten näkyy mainki olikin tosikin aktiviteellista! Juuripas hengailua varjon tunnelmissa.


Riikka otti kuvan , kun katselin ympärilleni ja ihmettelin niiden maalauksien tekijää ja myöskin niiden esilläoloa ja taiteellisuutta.hmm.Nurinkurista niin monella tavalla myöskin ajatukseni.




Mutta sellaista hyvinkin usein toisinaankin on!

Löysimme myös sellaisia juttuja mitä pitää puhaltaa saippuakuplien tavoin.



Hymm


Sellaisia mystisyyksiä tapahtui eilen.Oli mainiota hengailua ja huvittelua.Nääskin kesä on oikeastikin täällä(: auringo loistelee.


Auringoa!