keskiviikkona, kesäkuuta 06, 2007

Parhaimmat päivät.








Monenlaisia asioita lähipäiviltä tästä alkaen:

Perjantai oli ehkä elämäni paras päivä.Aamuauringo herätti jälleen hyvinkin varhain , muttei se haitannut lainkaan ja nääskin auringo paisteli koko päiväisen. Hengailin ystävien kanssa koko päivän piknik pieniä tunnelmia,jäätelön nautiskelua,ihmisten kämpällä istumista, nääskin yöaikaan himaan siten saavuin.Hiukan tuntui viileältä sellaisessa kivassa mekossa ja varvassandaaleissa kävellä viileän säätilan aikaan,miten onnistunkaan usein valitsemaan säätilan?
Mutta ei se mitään.




Auringo oli tuolloin kovinkin korkealla ja lämmitti hyvinkin kivasti jäätelöiden parissa kului päivä suuresti. Tässä istuvia ihmisiä saara,tiia ja tessa muistelin että tessaksi häntä sanottiin.Ystäväisiä auringoisena maailman kauniimpana päivänä.


Marjo ja marekin pääsivät digikameran ihmeelliselle ikuistukselle:)



ja kovinkin soljuivat keskustelut...









Saara ystävän kanssa vihdoinki kuvainen.Usein mietin miksi ei ole koskaan kameroita ikuistamassa tärkeistä ihmisistä /tilanteista kuvia.Joskin miettii miksi ei ole kaikista ihmisistä kuvia.Tämäkin missio vihdoinkin toteutui!




Mutta siten olinkin saran,even,jennin ja muiden mukavien ihmisten kanssa vielä illan tunnelmissa.Sekin oli mystinen kohtaaminen puistossa.Ei tarvitse puhelimia käyttää,onko maailma pieni taikka jotakin? Eipäs suinkaan.(:

Muistinkin , kun himassa olin yön tunteina lauantaina koittaneen.
Ei siinä mitään,mutta suunnitelmissa oli lakkiaisia ja vastaavia ihmisten laitoksista valmistujais kemuja.Ei pystynyt vain repeämään moneen paikkaan lainkaan.Hiukan säätöä.Arvelin , etten ikinä pääse ajoissa perille,mutta olinpas serkkuni lakkiaisissa.Onnea tiia!

Meni mukavasti siellä näkikin sukulaissieluja ja vastaavaa.Auringo edelleenkin oli lämittävää.Tahdoimpas mökille mennä ja huvittua Ville kissaisen kanssa.Niin lämmintä ja mökillä on muutoinkin letkeää hengailla.

Tapasin vuohia naapurustosta uudelleen,kävin rannassa venettä laittelemassa papan kanssa kuntoon,kukat tarvitsivat paljon vettä,vettä saunaan ja kaikenlaisia muunlaisia kivaisia puuhailuja.Sauna on kyllä kovinkin kiva,mutta en useinkaan harrasta.
Kun olin Ville kissan kanssa kävelelyllä näimme käärmeen kivenkolosta.Se oli kyy mikä hienointa en ole luonossa nähnyt villejä käärmeitä,ne ovat kovinkin uhanalaisia.
Se oli mystistä,mutta Ville kissa alkoi vain murisemaan ja päätin kumminkin viisampaa poistua paikalta ja antaa lkäärmeenkin jatkaa matkaansa.

Löysin aitasta paljon kaikenlaisia huonekaluja ja verhoja.Asioita joita en tiennyt olevan siellä ja sukupolvien jättämiä tavaroita ja erilaisia asioita menneestä elämästään.Hienoa löytää asioita ja muistoja menneistä ajoista ja tutkia niitä.Asioita kivan värikkäitä ruokakaapista otin itselleni käyttöön myöskin.Mietin josko kasvimaata laittelisin mökin pihamaille.Perunapellolla oli jo perunat aloittelleet kasvuaan ja raparperit pihassa tarvitsivat vettä paljon helteellä.Juhannusruusupuskat alkaa kukkimaan hiukan.
Selkeesti kaikki tarvitsee vettä näin helteen aikoihin!
Kastelkaas luonnon kukkaisia mansikkaisia ja muita,etteivät ne kuihdu!
Niin minäkin tein monta kertaa päivässä eikä haitannut lainkaan!

Kaivelin vanhoja tavaroita omiani ja muidenkin.
Löysin jotakin outoja ja otin kuvia huoneestani se on aina auringoinen.
Se on hyvässä kulmassa mökkitalossamme.




myöskin pelastusliivit tulivat mieleeni sillä näin ihmisiä joilla ei ollut minkäänlaisia kelluntajuttuja mukanaan.



Työvaatenaulakossa roikkui mitä omituisempia asioita.


Lentkoneita tai vastaavia lentää usein ylitse saunan.Tuntuu , että he tekevät erilaisia kuvioita ihmisten iloksi , kun ohitse astuksen lentävät.Toisinaan niistä muodostuu hymyjä.


Ville kissan paratiisi on heinikossa ja ikkunalaudoilla.Hän käyttää myös omaa hellehattuaan toisinaan.




hellehattu on kätevä!



baskerimaista!




Mökillä on mukavaa hengailla ja rentoilla.
Auringo lämittelee , eikä betonibunkkeri lähiöitä ole näköpiirissä lainkaan
Uimaankin voisi kyllä mennä silä vedet ovat jo kovinkin lämpimiä!

Paprikoista tein kivaa kesä safkaa!





Tänään olenkin palannut mökkeilyn rentouksista.
Ja nääkin ihmisiä pihmisiä ja huomenna lettukestejä tosin nokkosten keräämisellä saa aloittaa.
Keräsin nokkosia , mutta ne menevät enemmänkin tee käyttöön.


itse istun kalakukkolan tunnelmissa tässä pohdiskellen ja pohdiskelujani voi katsella täältä blogistani edelleenkin.



auringoa palaillaaan!