tiistaina, kesäkuuta 12, 2007

Sade iltapäivään.

Aamulla olikin hiukan viileää ja sateista.


Satoi aamupäivän aika lailla putkeen,mutta juuri kivaa kesäsateet.


Ei ole ollutkaan kesäsateita oikeastaan aikoihin pitkiin tai en ole huomannut ainakaan.Kuivakausi luonnossa ollut melkeinpäs,joten hyvä nyt saada vettä kasvuston.


Nyt sataa oikein kovasti ja voimalla,kuten puut selkeestikin saa energiaa.


Tuulee kovastikin,mutta juuri siisteintä viileän raikasta kesä tunnelmaa!





Kävimpäs asioitakin liikuttamassa aamupäivän aikoihin , mutta hyvinkin mielelläni palasin puuhastelemaan himassa erilaisten asioiden parissa enemmän ja vähemmän.Tein myöskin kivoja safkoja mahdollisia ystäviä saapuvia varten tänään , mutta ehkäpäs heitä valuu jokin sopiva hetkinen.Tykkään tehdä safkoja ihmisille ja heidän kanssaan safkailla.





Siispäs sellaisia nokkoschilisoijarouhe-soijajauholettuja joissa oli kaikkea muutakin hyvää mitä laitoin niihin.Aikas täydentäviä wokki lisäkkeen kanssa,jota en vielä edes tehnyt.


Etsin erilaisia asioita ja löysinkin etsimääni.





Mutta tämän viikkoisen hankintoja ja helmiä tapauksia voisi mainitakin joitakin.


Kuten sellainen kiiltelevä kortti , joka on vähän kuin CIA henkilökortin kaltainen mahdollisestikin.Siitä kuuluu ääniä , kun sen vie lähellelle sellaista tunnistetta,joka tarkoittanee että voit kulkea tästä.Sain sellaisen ja maksoin siitä 48,00€.


Toinen helmi on sellainen juttu , kuin kaksi sellaista mustanruskean väristä kangasmaista venyvää lenksua , jotka voi auttaa ja helpottaa locksien kanssa ja se myyjä siitä liikkeestä oli kovinkin mukava vieläkin!

Kirpputori oli myöskin helmi sieltä löytyi mainioita paitaisia ja vastaavaa.Aivanpas uniiikkeja!

Kolmas helmi voisikin olla myöskin laskujen maksujen onnistuminen aivan kätevästi budjettikin toimii tällä kertaa tässä hetkessä,joka on mielestäni sinänsä helpottavaa.


Sain kirjeitä ja erilaista postia,joihin itsekin jatkan.Myöskin posteja itse pitäisi tässä lähetellä ja kuviakin ystäville africaan.

Yksi helmi vielä voisi olla se,että ihmisten kanssa olen tässä hengaillut ja näkee ihmisiä pihmisiä ystäviä , jotka ovat olleet poissa omilla teillään.





Kirjoja olisi kivaa nyt lukea sadepäivän tunnelmissa.


On paljon kirjoja itselläni , joita pitäisi lukea , jotka ovat kesken.Tahtoisin lukea ne hyvin järkevästi yksi kerrallaan,mutta luen montaa samaan aikaan.





Selvitellen monia asioita yhtä aikaa,muttei niistä sitenkään enempää.


Ehkä voisi mainita parikin asiaa,mutta parempi tällä kertaa jättää mainitsematta.





Juhannus on kohta.Hirveänkin nopeasti mennyt kesäkuun tunnelmat , kuten aina.


Siten siirtyy auringonaika vähäisemmäksi hiukan kerrallaan ja siten heinäkuulle.


Hymm.Parempi olla miettimättä enempää,mutta ei tiedäkään vielä mitä silloin puuhaisi.Ei varmastikaan mitään suurempaa.Hengailuja ihmisten kanssa todennäköisesti jossakin jolloinkin.

No heijn nyt päs sain yövieraan ja safkailuseuraa.
Jippii(: ystävä tulee.
(: